Dagen före nyårsafton: uppdateringar inför 2021 och varför jag screenar

Written by Clementine Berg

Hej! Hur är det med er? Jag är otroligt seg idag, hade både svårt att somna och svårt att komma upp imorse. Håller på och skriver en uppsats med en deadline relativt snart och det går sådär. Finns så mycket annat att hålla på med! Som att planera inför det kommande året. Som ni kanske märkt om ni kikat in på min hemsida tidigare har jag gjort några förändringar i min verksamhet inför 2021:
– Jag har lagt till kortare träffar (1h) till min regular GFE (ej naughty). Jag gör inte kortare träffar än en timme tyvärr. Snabba träffar är inte riktigt min grej, jag tycker det kan bli så stressat och “instrumentellt” och det är inte så jag vill jobba. Korta träffar är inte möjligt att boka om du vill att jag reser till dig, utan endast tillgängligt i Öresundsregionen. Minimi tid för en resa är fortfarande minst två timmars bokning.
– Betala gärna med Bitcoins eller via banköverföring till mitt Bitsafe-konto! Jag kommer såklart fortfarande att acceptera kontanter, men de börjar bli allt svårare och svårare att ta emot dessa. De är väldigt svåra både att bokföra och att använda i Sverige 2021. Bitcoins är inte svårt att använda alls och det kan även ses som en investering att köpa dessa: Bitcoins har ökat stadigt i värde sedan de introducerades på marknaden och crypto blir ett allt vanligare sätt att betala när du handlar på internet, att lära sig detta år 2021 är verkligen inte dumt. Hur du köper Bitcoins kan du ex. läsa om här: How to buy bitcoins
Det är dessutom väldigt diskret och säkert. Liksom med min email använder jag tvåstegsauktorisering (två olika telfeoner krävs för att logga in) för att logga in i min plånbok och ditt namn/dina uppgifter syns inte. Se det som ett mycket anonymare/säkrare Swish! Depositioner ser jag gärna att betalas till mitt bankkonto, även om du planerar att betala kontant. Jag tar fortfarande emot depositionen som giftcard, men föredrar banköverföring.

Som svensk behöver man ständigt förhålla sig till frågan huruvida man ska screena sina clienter eller ej. Vad screening är och varför man gör det får man upprepa i evinnelighet då det ännu ej är standard i Sverige. Jag tänker att jag passar på att ta det igen då jag såg diskussionen inte screena vs. screena florera på Twitter häromdagen. Screening innebär helt enkelt att man kollar upp vem det är man kommer träffa (en person dömd för flera fall av våldtäkt, nja det går bort), att du är en verklig person (i Sverige är det både lagligt och relativt vanligt att polisen poserar som klienter och falskbokar eskorter. Detta är något jag vill undvika till varje pris och är därför väldigt försiktig när jag ska träffa en ny klient. Tvärtom däremot, att polisen skulle posera som eskort kallas däremot brottsprovokation och är olagligt, så att en eskort skulle vara en polis är inget du som klient behöver oroa dig för, tvärtom är en mer reell oro för mig). Är du orolig för att ge mig ditt namn/uppgifter rekommenderar jag att du ger mig kontaktuppgifterna till någon du tidigare träffat så att jag kan höra av mig till denne. När jag screenar via referenser kommer då fråga denne om du är säker att träffa. När vi sedan ses IRL ser jag gärna att du visar mig ditt ID eller liknande så att jag vet ditt namn. Som du säkert förstått handlar screening om säkerhet, både för mig men också för mina klienter. Skulle en klient ex. råna, våldta eller misshandla mig under träffen vill jag ej stå där helt rättslös och inte veta vem jag skulle anmäla. Det är alltså även ett sätt att se till att du som klient ej våldför dig på mig. För mina tidigare klienters skull vidtar jag sådana säkerhetsåtgärder att jag raderar alla våra meddelanden efter en träff (raderar även regulbundet allt i min inkorg) använder mig, som tidigare nämnt, av en tvåstegsauktorisering på alla mina konton, krypterad email och tar aldrig med mig jobbtelefonen ut ur mitt hus. Och sist men inte minst: jag screenar alltid nya klienter!

Gott nytt år, vi ses i 2021!