Vecka 1: Irland, Stockholm och kommande fotograferingar

Written by Clementine Berg

Hallå! Första veckan av 2021 är här och pandemin håller verkligen oss alla i ett hårt grepp. Jag håller på att avsluta höstterminen och så smått planera framåt. Under vårterminen var det meningen att jag skulle inleda mina studier på Irland. På grund av att pandemin aldrig tycks lätta upp kommer jag att stanna i Sverige och läsa mina kurser på univeristet på distans. Jag ska inte ljuga, det känns verkligen inte alls kul och jag har faktiskt känt mig lite nere på grund av detta. Jag såg väldigt mycket framemot mitt utbytesår och har gjort det sedan första terminen på universitetet. Dessutom såg jag mycket framemot att återigen få jobba utanför Sverige. Det är verkligen ingen hemlighet att det inte är toppen att vara eskort i Sverige. Jag sitter och hoppas att våren kommer att bli annorlunda och att någon undervisning i Irland kommer att vara på plats, men det är ganska osannolikt just nu. Till hösten tror jag defenitivt att jag kommer få studera utomlands, håll tummarna för vaccinet!

Det är många av er som hör av er och undrar när jag kommer till Stockholm igen: 15-17 januari planerar jag just nu att komma, beroende på hur många och långa bokningar jag får. Datumen är dock flexibla, passar torsdag dig bättre kan jag försöka få till det då. Kom ihåg att jag inte är något löpande band som tar flera bokningar per dag, utan väldigt selektiv med hur många och vilka träffar jag tar, så platserna tar snabbt slut. När jag twittrade om att jag planerade att ta bokningar i Stockholm igen rasslade det till i inkorgen med många förfrågningar om korta (2h) träffar på väldigt spridda datum. Det blir dock rätt svårt för mig att komma in till Stockholm flera gånger i veckan för olika träffar, varför jag nu bestämmer mig för att komma endast en helg i januari innan jag åker ner till Skåne igen. Som man säger: catch me while you can!

Vidare i min planering inför vårterminen: jag har två planerade fotograferingar i vår. Meningen var att de båda skulle genomföras under hösten, men på grund av att den andra vågen slog till rätt hårt, med stängda gränser och avrådan att resa även inrikes har vi fått skjuta upp dessa. Fotograferingar är väldigt dyrt och skulle du vilja vara med och sponsra ex. underkläder eller location hade jag blivit så himla glad och tacksam! Alla som är med och sponsrar kommer få en exklusiv förhandstitt på bilderna samt min eviga tacksamhet. Jag har skapat en önskelista på giftful där du kan kika lite på ungefär vad jag planerar att bära på bilderna: https://giftful.com/wishlists/0gBFEy3clYkZOyJ5iWVv

Lättaste sättet för dig att bidra är genom att köpa giftcards som du sedan vidarebefordrar till mig på: clementineintouch@protonmail.com

Kärlek och evig tacksamhet! I hope my english speaking mutuals who are interested in reading this don’t find it to hard to google transle xo